ELAZIĞ / MERKEZ - Cemal Gürsel İlkokulu

Cemal Gürsel İlkokulu

Adres
YENİ MAH. ÖLÇER SK. CEMAL GÜRSEL İLK OKULU BLOK NO 1/3 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Öğrencilerimiz için; Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak. Biliyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir. Hedefimiz; Sahip olduğumuz potansiyelin farkına vararak, geleceğimizi; siz velilerimiz, çalışanlarımız ve mezun öğrencilerimizin ortak çabası ile oluşturmaktır. Biz kendimize güveniyor; Eğitim Ordusunda Lider olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız. Gizemli evrenin gizlerini çözümlemeyi uğraş edinen, girişken, sürekli kendini yenileyen, üretken, değerlendirme yeteneği güçlü bireyler yetiştirmek için varız. Öncelikle ulusunun sonra da tüm ulusların mutluluğu için uğraş veren, arayan, uzlaşan ve daima kendine güvenen kuşaklar yetiştirmek için varız. İnsanca duyguların egemen kılındığı, ulusal egemenlik ve insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız.
Minübüs ve Belediye otobüsü
Yeni Mahalle Ölçer Sokak No:1/3 ELAZIĞ